anti kerntrek beveiliging | inbraak veilig

De specialist in inbraak beveiliging en anti kerntrek systemen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We staan u graag te woord.

Voor anti kerntrek beveiliging bent u bij ons aan het goede adres.

Kerntrekken is een methode om in te breken, waarbij inbrekers een gehard stalen schroef in de cilinder draaien. De cilinder wordt vervolgens met een zogenaamde kerntrekker uit het beslag getrokken. Omdat deze manier van inbreken steeds vaker voorkomt, heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen veiligheidsbeslag met kerntrek beveiliging als eis gesteld voor nieuwbouw woningen.

Zo is deze beveiliging vanaf 1 januari 2016 officieel opgenomen in het bouwbesluit. Dit houdt in dat de gestelde eisen tegen het kerntrekken niet enkel meer alléén van toepassing is voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen, maar verplicht is voor alle nieuw te bouwen woningen.

Kerntrekken is te voorkomen door:

  • Speciaal veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging te laten monteren door kozijnking. Het beslag schermt de cilinder af, zodat kerntrekken onmogelijk is. De cilinder is volledig door metaal omsloten. Het beslag voorkomt dat de cilinder kan worden afgebroken. Naast de bescherming van de cilinder, beschermt het beslag ook het slot.
  • Veiligheidscilinders met uittrekbeveiliging te laten monteren. Onze cilinders met SKG***® zijn hier uitermate voor geschikt.

Offerte aanvraag

Meer weten over onze anti kerntrek beveiliging en de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag uw offerte aan, wij zijn u graag van dienst.

Gratis advies aan huis met vrijblijvende offerte op maat.

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vindt u in onze privacy policy

wat kost het om we woning te beveiligen?

Uw woning te beveiligen met Politiekeurmerk beslag hoeft niet duur te zijn. Laat uw woning daarom ook beveiligen met anti kerntrek, vele gingen u al voor.

Politiekeurmerk Veilig Wonen veiligheidsbeslag?

Al onze hang en sluitwerk zijn voorzien het van politie veilig wonen keurmerk. u bent daarom altijd verzekert van de beste kwaliteit en de nieuwste techniek.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search