Steel look kozijnen

De specialist in aluminium en houten kozijnen voor binnen en buiten! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We staan u graag te woord.

Voor de steel look kozijnen bent u bij ons aan het goede adres.

U bent op zoek naar een ‘steel look’ binnendeur? We zien de laatste tijd steeds meer vraag naar krachtige “stalen deuren”. Met zwart geanodiseerd aluminium, een licht en onderhoudsvriendelijk materiaal, wordt een ware “stalen deuren” look gecreëerd. Naast deuren van aluminium hebben wij ook deuren van hout.

Blikvangers in ieder interieur. Deze deuren passen in ieder interieur, zowel modern als klassiek, en zijn ook nog eens functioneel. Onze deuren hebben het robuuste uiterlijk van staal, maar zijn voordeliger, lichter en eenvoudiger te plaatsen. Het zijn strak ogende blikvangers in ieder interieur.

Kozijnking levert deuren van Anyway Doors, onze nummer 1 keuze voor steel look binnendeuren! Doordat wij officieel dealer zijn van Anyway Doors hebben wij alle kennis in huis om u goed te adviseren. Daarom kunt u het monteren van Anyway Doors aan ons toevertrouwen.

Kozijnking beschikt over jarenlange ervaring in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Of het nu gaat om een verbouwing van een woning of een nieuwbouwhuis, wij maken uw wensen waar!

Offerte aanvraag

Meer weten over onze collectie Steel Look kozijnen en de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag uw offerte aan, wij zijn u graag van dienst.

Gratis advies aan huis met vrijblijvende offerte op maat.

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vindt u in onze privacy policy

Hoe duur zijn Steel Look kozijnen?

De Steel Look kozijnen zijn vergeleken echte stalen kozijnen een stuk goedkoper.  Maar doen kwa stijl niet minder dan de echte stalen kozijnen. De prijs is afhankelijk van uw wensen neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

kozijnking-revieuws
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search