Maak kennis met Kozijnking

De specialist in de renovatie van uw woning! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We staan u graag te woord.

Graag stellen we ons aan u voor; wij zijn Kozijnking, uw partner in kozijnen, ramen/deuren, aan/opbouw en geveltechniek, aangenaam! Samen hebben we meer dan 60 jaar ervaring in de renovatie. Ons vakkundige team bestaat uit 3 vakmensen en samen proberen we er voor te zorgen dat iedereen met een passende oplossing geholpen wordt. Kozijnking is een veelzijdig bedrijf en biedt diverse aan elkaar verwante producten aan onder één dak.

Verschillende producten, maar met de overeenkomst dat ze uitblinken in kwaliteit. We hebben bewust gekozen voor een aantal kwalitatief hoogstaande merken. Doordat we niet werken met een dure showrooms en personeel. zijn we al vaak 15 to 25% goedkoper dan onze concurrenten. Wij komen langs bij u thuis en bespreken gelijk de mogelijkheden.

Heeft u eenmaal een keuze gemaakt, dan wordt alles door eigen monteurs gemonteerd. Zo hebben onze klanten één aanspreekpunt en weten wij zeker dat het eindresultaat overeenkomt met de verwachtingen. Wij hopen u binnenkort eens te mogen ontmoeten. Wees welkom! Voor een eerste indruk van wat Kozijnking te bieden heeft, kunt u een kijkje nemen op onze website.

Hartelijke groet,
Het team van Kozijnking

garantie

Bij ons altijd 10 jaar garantie op je kozijnen.

Binnendeuren
Buitendeuren
Screen
Horren
Rolluiken
Ventilatieroosters

Bel Me Terug

    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Not readable? Change text. captcha txt

    Start typing and press Enter to search