Houten voordeur

De specialist in aluminium en houten deuren voor binnen en buiten! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We staan u graag te woord.

Op zoek naar nieuwe houten voordeur voor u woning?

Onze voordeuren worden veelal van massief hout gemaakt waardoor ze een mooie en robuuste uitstraling hebben. De uitstraling kan variëren van een strakke designdeur tot een deur in de traditionele jaren ’30 stijl. Indien gewenst is het ook mogelijk om een bestaande deur qua aanzicht en kleur na te maken.

De deuren kunnen eventueel op maat en met alle toebehoren worden geleverd. Daarnaast is het mogelijk om Kozijnking het traject van inmeten tot afhangen te laten verzorgen. Voor meer informatie over maatwerk is het verstandig gratis advies aan te vragen.

Een voordeur is het sluitstuk van uw huis, maar daarnaast is het nog veel meer dan dat. Een voordeur is onderdeel van uw huis en van de entree van uw woning.

Het is daarom een echte toevoeging om een mooie voordeur te hebben. Een houten voordeur van hoge kwaliteit, zoals Kozijnking die levert, is een verrijking van uw huis en maakt het aanzicht van uw woning veel mooier. Wij bieden verschillende houten voordeuren aan in unieke stijlen, zodat u altijd een deur vindt die bij uw woning past.

Offerte op maat

Meer weten over onze collectie houten voordeurem en de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag uw offerte aan, wij zijn u graag van dienst..

Gratis advies aan huis met vrijblijvende offerte op maat

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vindt u in onze privacy policy

Hoe duur zijn houten voordeuren?

Een nieuwe voordeur is niet goedkoop maar hoeft ook niet duur te zijn. We komen graag langs om u wensen te bespreken en u een passend voorstel te doen.

> advies aan huis…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search