Keralit gevelbekleding

De specialist in Keralit gevelbekleding! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
We staan u graag te woord.

Voor Keralit gevelbekleding bent u bij ons aan het goede adres.

Kozijnking levert en monteert Keralit gevelbekleding. Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies. Maar een stijlvolle gevel die er altijd verzorgd uitziet. Dat wilt u toch ook?

Nooit meer schilderen en makkelijk in het onderhoud. Keralit gevelpanelen bestaan uit gerecycled kunststof en hebben een UV-bestendige toplaag. Hierdoor hoeven de panelen niet geschilderd te worden. bijna volledig onderhoud vrij dus. enkel het af en toe schoonmaken van de panelen.

Mede hierdoor voldoen ze aan de richtlijnen van het nationaal Pakket Duurzaam Bouwen (DuBo). De panelen zijn verkrijgbaar in diverse houtstructuren en uni kleuren. Ook zijn ze bestemd tegen alle weersinvloeden.

Keralit is een compleet systeem. En een compleet concept is met afwerk profielen en onzichtbare bevestiging. Hierdoor zijn projecten fraai af te werken. Geïnteresseerd in onze keralit montage service? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvraag

Meer weten over onze Keralit gevelbekleding en de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag uw offerte aan, wij zijn u graag van dienst.

Gratis advies aan huis met vrijblijvende offerte op maat.

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vindt u in onze privacy policy

Hoe duur is Keralit gevelbekleding?

Keralit is in de aanschaf niet goedkoop. Maar dit heeft zich in enkele jaren al snel terug verdient. een dure schilders kosten meer.

kozijnking-revieuws
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search