Red Ceder gevelbekleding

De specialist in Red Cedar gevelbekleding! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We staan u graag te woord.

Voor Red Cedar gevelbekleding bent u bij ons aan het goede adres.

Wanneer u het aanzicht van een gevel wilt verfraaien, is red cedar gevelbekleding een uitstekende keuze. Deze houtsoort is laag in gewicht, maar wel erg duurzaam. Een opvallend kenmerk van red cedar is dat vele verschillende kleuren kan hebben: van licht geelbruin of bruinroze tot zalmkleurig of donkerbruin.

Deze kleurverschillen leveren geen verschillen in kwaliteit op. Na verloop van tijd treedt door verwering een soort vergrijzing van de kleur op. Dit is eventueel te voorkomen door het te behandelen.

Een belangrijk voordeel van de houtsoort red cedar voor het gebruik als gevelbekleding is de levensduur. Onbewerkt red cedar heeft een duurzaamheidsklasse twee, wat betekent dat het ongeveer 20 tot 25 jaar meegaat. Een ander voordeel van deze houtsoort is de uitstekende isolatiewaarde

Er zijn verschillende soorten red cedar gevelbekleding, zoals halfhouts rabat of puntschroot. Dit zijn panelen met verschillende profielen, waardoor u ze op een andere manier in elkaar passen.

Offerte aanvraag

Meer weten over onze collectie Red Ceder gevelbekleding en de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag uw offerte aan, wij zijn u graag van dienst.

Gratis advies aan huis met vrijblijvende offerte op maat.

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vindt u in onze privacy policy

waarom Red Cedar gevelbekleding?

Red cedar gevelbekleding is en duurzame oplossing om uw woning te verfraaien.

  • heeft een warme uitstraling
  • isoleert goed
  • gaat jaren mee
kozijnking-revieuws
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search