Houten Kozijnen Lelystad

De specialist in houten kozijnen Lelystad voor binnen en buiten! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We staan u graag te woord.

Op zoek naar nieuwe houten kozijnen voor u woning?

Houten kozijnen Lelystad: Geen enkel materiaal kan uw huis dezelfde warme uitstraling bieden als onze houten kozijnen. Bovendien is hout van nature een vocht- en warmteregelaar die zeer goed isoleert. Kortom dankzij de hoogstaande kwaliteit van Kozijnking. Zijn ook daarom deze kozijnen nog eens onderhoudsvriendelijk.

Hardhout is een duurzaam en sterk materiaal. Door de compacte structuur is hardhout goed bestand tegen zelfs de meest extreme weersomstandigheden. Onze hardhouten kozijnen hebben een zeer lange levensduur van 40 tot wel 75 jaar.

Al met al zijn onze houten kozijnen gewoon mooi. Ze worden op maat gemaakt en hebben een warme en natuurlijke uitstraling. Kozijnking Lelystad gebruikt alleen goedgekeurd duurzaam hardhout. Onze kozijnen worden goed voorbehandeld en afgelakt.

Ondanks de vele voordelen van houten kozijnen, vragen ze wel meer onderhoud dan kunststof en aluminium kozijnen. Het belangrijkste onderhoud bestaat uit de periodieke schilderbeurt. Kiest u voor hardhouten kozijnen in uw huis? Dan is het aan te raden om uw kozijnen eens in de 8 jaar te voorzien van een verse schilderlaag.

Offerte op maat

Meer weten over onze collectie houten kozijnen Lelystad en de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag uw offerte aan, wij zijn u graag van dienst.

Gratis advies aan huis met vrijblijvende offerte op maat

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vindt u in onze privacy policy

Waarom hout een goede keuze is?

  • lange levensduur
  • warme uitstraling
  • makkelijk te bewerken
  • Hoge isolatie waarde
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search