Houtrot herstel Lelystad

De specialist in houtrot herstel van u uw kozijnen en ramen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We staan u graag te woord.

Voor houtrot herstel bent u bij ons aan het goede adres.

Een jaarlijkse controle en goed onderhoud zorgen ervoor dat het schilderwerk en hout langer meegaat. Regen, wind en zon: hout aan de buitengevel heeft veel te verduren. Het kan zelfs zo zijn dat uw kozijnen of vensters op het oog nog keurig in de verf staan, maar dat daaronder een beginnende houtrot zit.

Een eerste teken van houtrot is verkleurd hout. Door de verf of beits is deze rotting niet altijd zichtbaar. Houtrot zit vaak verborgen onder een laag verf. Wel kunnen er indicaties zijn: scheuren, oneffenheden in de beschermende laag, bruinzwarte verkleuring van het hout, zachte plekken in het hout, die u met een schroevendraaier zo indrukt, of klemmende ramen en deuren door uitzetting van vochtig hout.

Naast het herstellen van houtwerk kunnen wij u ook van dienst zijn met schilderwerk voor onderhouds- en renovatiewerkzaamheden. Doordat wij als ervaren aannemer optreden hebben wij alle expertise in huis om de juiste vakmensen in te schakelen en zorgen wij voor een transparante en vakkundige werkwijze.

Kozijnking is vooral actief voor particulieren woningbezitters, en vastgoed beheerders.

Offerte aanvraag

Meer weten over houtrot hersteln en de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag uw offerte aan, wij zijn u graag van dienst.

Gratis advies aan huis met vrijblijvende offerte op maat.

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vindt u in onze privacy policy

Wat gaat het u kosten?

De kosten om u kozijn of deur weer te herstellen is gelukkig een stuk goedkoper dan u kozijn of deur te vervangen. Neem vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij u langs om de situeatie te beoordelen.

Gratis advies…..

Schilderen jullie ook?

Na het herstellen is het natuurlijk ook van belang dat de boel weer goed in de verf staat. Ook dat kunnen wij voor u doen, bespreek dit vooraf tijden u advies gesprek. Het is ook mogelijk om u gehele woning te laten schilderen.

Offerte aanvraag…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search