Keralit gevelbekleding specialist Lelystad

De Keralit gevel specialist Lelystad! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
We staan u graag te woord.

Voor Keralit gevelbekleding bent u bij ons aan het goede adres.

Kozijnking uit Lelystad levert en monteert Keralit gevelbekleding in en omgeving Lelystad. Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies maar een stijlvolle gevel die er altijd verzorgd uitziet.

Nooit meer schilderen en makkelijk in het onderhoud. Keralit gevelpanelen bestaan uit gerecycled kunststof en hebben een UV-bestendige toplaag, waardoor de panelen niet geschilderd hoeven te worden.

Mede hierdoor voldoen ze aan de richtlijnen van het nationaal Pakket Duurzaam Bouwen (DuBo). De panelen zijn verkrijgbaar in diverse houtstructuren en uni kleuren en zijn bestemd tegen alle weer invloeden. maak daarom kennis met de Keralit gevel specialist Lelystad.

Keralit is een compleet systeem  dat een compleet concept is met afwerk profielen en onzichtbare bevestiging, waardoor projecten fraai af te werken zijn.

Offerte aanvraag

Meer weten over onze Keralit gevelbekleding en de mogelijkheden voor uw woning in Lelystad? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag uw offerte aan, wij zijn u graag van dienst.

Gratis advies aan huis met vrijblijvende offerte op maat.

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vindt u in onze privacy policy

Hoe duur is Keralit gevelbekleding?

Bij de Keralit gevelbekleding specialist Lelystad | Kozijnking bent u op het juiste adres voor betaalbare gevelbekleding. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvraag…

Moet ik nog schilderen?

Het voordel van Keralit gevelbekleding specialist Lelystad is dat u niet meer hoeft te schilderen, Enkel door de glazenwasser of uw zelf het schoon te houden. wilt u vrijblijvend gratis advies aan huis?

Advies aanvraag…..

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search