Aluminium Kozijnen

De specialist in aluminium en houten kozijnen voor binnen en buiten! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We staan u graag te woord.

Voor aluminium kozijnen bent u bij ons aan het goede adres.

Op zoek naar stevige en elegante kozijnen voor uw woning? Daarmee zijn aluminium kozijnen de beste optie. Kozijnking levert en monteert kozijnen van topkwaliteit. De kozijnen kunnen in elke ral-kleur geleverd worden.

Deze kozijnen bieden kortom verschillende voordelen ten opzichte van hout of kunststof. Zo zijn ze onderhoudsarm, hebben ze een prachtige elegante uitstraling. En verhogen ze ook nog eens de inbraakpreventie van uw woning. Kortom: een veelzijdige en duurzame keuze voor uw woning.

Met aluminium maakt u een duurzame keuze. Alleen als u kiest voor gerecyclede aluminium. Aluminium is een materiaal dat volledig kan worden hergebruikt. Zo is 75% van het sinds 1888 geproduceerde aluminium kozijnen tegenwoordig nog steeds in gebruik.

Kortom met een gerecyclede aluminium draagt u uw steentje bij aan een beter milieu. Een gerecycled kozijn kost namelijk 95% minder energie om te maken dan een kozijn van nieuw aluminium.

Offerte aanvraag

Meer weten over onze collectie kozijnen en de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag uw offerte aan, wij zijn u graag van dienst.

Gratis advies aan huis met vrijblijvende offerte op maat.

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vindt u in onze privacy policy

Waarom kiezen voor aluminium?

  • sterk materiaal
  • duurzaam
  • onderhoudsarm
  • elegante uitstraling
  • lagere stookkosten
kozijnking-revieuws
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search