Kunststof deuren

De specialist in aluminium, houten en Kunststof deuren! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We staan u graag te woord.

Op zoek naar nieuwe Kunststof deur voor u woning?

Kunststof voordeur

Bij Kozijnking Lelystad heb je voor elke woningtype een voordeur. Groot voordeel is dat u de voordeur volledig naar eigen smaak samenstelt, zodat deze past bij uw smaak en stijl van uw woning. Onze voordeuren collectie is enorm groot zodat het niet uitmaakt of u een voordeur zoekt voor een Noord-Hollandse stolpboerderij, een nostalgische jaren 30 woning of een modern rijtjeshuis.

U kiest uit honderden sierpanelen, ornamenten, glassoorten, kleuren, structuren, deurkrukken, deurbellen, huisnummers, brievenbussen en soorten deurbeslag. Vanzelfsprekend voldoen al onze buitendeuren aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Al het deurbeslag is namelijk standaard voorzien van SKG*** beslag waardoor zelfs de inbraakmethode ‘kerntrekken’ verleden tijd is.

Kunststof achterdeur

Onze openslaande tuindeuren worden in de fabriek op maat gemaakt. U kunt de tuindeuren of terrasdeuren volledig naar eigen smaak samenstellen in de kleur en structuur die u wenst. Desnoods met glas-in-lood, Screenline® raamdecoratie tússen en isolatieglas, met roedes op de ramen of met doorvalveilig isolatieglas tot aan de grond. Wat standaard op al onze deuren zit, is het SKG*** deurbeslag. U voldoet dus gegarandeerd aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Wilt u graag de nostalgische uitstraling behouden? Onze tuindeuren van kunststof lijken dankzij allerlei innovaties exact op hout. Enkel zit u met kunststof terrasdeuren beter geïsoleerd. Zeker met bijpassende kunststof kozijnen en een kunststof onderdorpel.  Heeft u weinig ruimte voor openslaande deuren? Overweeg dan een kunststof schuifpui. Deze bespaart ruimte ten opzichte van tuindeuren. In beide gevallen verlengt u de woning.

Offerte op maat

Meer weten over onze collectie houten kozijnen en de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag uw offerte aan, wij zijn u graag van dienst.

Gratis advies aan huis met vrijblijvende offerte op maat

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vindt u in onze privacy policy

Voordelen kunststof deur van kozijnking?

Kunststof deur is een populaire optie voor huiseigenaren.
Zo bieden ze de volgende voordelen:

  • sterk isolerend en inbraakwerend
  • Voorzien van SKG*** deurbeslag
  • Politiekeurmerk veilig wonen
kozijnking-revieuws
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search