Laat je Kunststof kozijnen op maat maken en in elke kleur die je wilt

Bij Kozijnking kunt u kiezen uit verschillende stijlen kozijnen. Van strak en modern tot traditioneel en authentiek. Onze kozijnen van kunststof zijn onderhoudsarm. In onze showrooms hebben wij meerdere voorbeelden staan om u een impressie te geven hoe dit kan worden voor uw huis.

oie_transparent

Afspraak verzoek.

KUNSTSTOF KOZIJNEN PLAATSEN WIJ IN DRONTEN IN ALLE MATEN EN SOORTEN

Kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien & gevelbekleding.

KUNSTSTOF KOZIJNEN

De kunststof kozijnen die wij leveren, zijn voorzien van kwalitatief hoogstaande profielen. Hoogwaardige kunststof kozijnprofielen. Onze profielen bevatten een meerkamersysteem dat zorgt voor perfecte geluidsdichtheid en waterdichtheid.

KUNSTSTOF DEUREN

Bij kozijn king zijn de mogelijkheden groot. Je kunt bij ons maatwerk (deur)kozijnen bestellen voor ieder project. Je kunt ook je eigen kozijnen samenstellen en zijlichten toevoegen aan de gewenste kant(en). In onze showroom hebben wij meerdere modellen staan.

KUNSTSTOF SCHUIFPUIEN

De bijna drempelloze vloeraansluiting heft het verschil tussen binnen en buiten op. De doordachte schuifsystemen zijn gemakkelijk in gebruik en lopen erg soepel. Doe je de schuifpui dicht? Dan heb je een perfecte wind- en waterdichtheid.

GEVEL- BEKLEDING

Wij hebben een groot assortiment aan gevelbekleding in verschillende materialen, kleuren, structuren en afmetingen. Gevelbekleding is bij ons verkrijgbaar als rabat, potdeksel, rondkant, dubbelrabat, plaatmateriaal en steenstrips.

Weer van harte welkom in onze showroom

We zijn heel blij dat winkelen weer is toegestaan zonder afspraak.
Toch kiezen wij ervoor om op afspraak te blijven werken, om echt de tijd voor u te nemen en u veilig te kunnen adviseren.

Blijft u liever thuis? Onze adviseurs komen ook bij u thuis en staan op afstand voor u klaar. Plan een gratis advies gesprek thuis.

Kunststof Kozijnen.

Kunststof kozijnen kunnen herkend worden aan een aantal eigenschappen. Zo is dit type kozijn duurzaam, onderhoudsarm en thermisch isolerend. Deze punten houden in dat het kozijn een lange levensduur heeft, dat het kozijn weinig tot geen onderhoud nodig heeft en dat het goed tot sterk isolerend is.

Kozijnking levert exclusief Aluplast profielen die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. U kunt dus gerust aannemen dat deze profielen tot de beste in de wereld behoren.

Deze profielen zijn speciaal ontwikkeld voor de eisen van de Nederlandse markt. IDEAL 7000® classic-line is een uitstekend profielsysteem met een bouwdiepte van 85 mm. Eersteklas kwaliteit alsmede de meerkamertechniek van het profiel zorgen voor beste isolering en warmtedemming. Dit reduceert de stookkosten en schenkt een zeer aangenaam woongevoel. Het IDEAL 7000®-systeem is geschikt voor alle koppelingssituaties. Dankzij de robuuste staalversterking is het mogelijk grote en toch stabiele raamelementen te produceren.

Kozijnking levert deze profielen met vele opties (buiten en binnen openend met kiepmogelijkheid), houtnerfstructuren en kleuren.

Buitendeuren

Modern, klassiek, landelijk, … Het aanbod aan buitendeuren is eindeloos: elke stijl en kleur is mogelijk.

Schuifpui

Vorm één grote leefomgeving. Het design is robuust en slank met een lange levensduur.

Andere producten

Bijpassende garagepoorten, vliegenramen, rolluiken, zonnewering, grepen, etc.

Gratis advies aan huis of een offerte op maat

Vul onderstaand contactformulier in en onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met u op.

☑ Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
☑ Professioneel advies en perfecte opmeting
☑ Vakkundige montage en nette afwerking
☑ Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie

garantie

Bij ons altijd 10 jaar garantie op je kozijnen.

Betrouwbare partner.

Kozijnking is al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van het leveren en plaatsen van kunststof, houten en aluminiumkozijnen. Wij zijn een familiebedrijf waarbij het vakmanschap van vader op zoon is doorgegeven en waar kwaliteit voorop staat.

Montage team.

Kozijnking heeft een eigen montage team die gezamenlijk 60 jaar aan kennis en ervaring zullen inzetten om al uw wensen waar te maken. Bij ons kunt u direct afspraken maken door te bellen en/of te mailen voor een vrijblijvende offerte! Bij ons is de klant koning, en dit zult u terug zien in onze service!

Over ons

Kozijnking installeert alles veilig, vakkundig en vlot. Wij werken alleen met onze eigen monteurs.

– Uitsluitend A-merken
– Eigen vakmensen
– 10 jaar garantie

Reviews

Google Klantenreviews

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search