Vacature kozijn monteur

Wij zoeken monteurs (eerste en tweede), zelfstandige monteurs en zelfstandige montageploegen, voor het plaatsen van onze kunststof kozijnen, voor-/achterdeuren, tuindeuren, schuifpuien, dakramen en dakkapellen door heel Flevoland.

Wie zijn wij?

Kozijnking is een jonge en dynamische speler in de bouwsector, gespecialiseerd in het plaatsen van kozijnen en gevelelementen. Het bedrijf kent een laagdrempelige werksfeer en kent een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe. Naast de expertise en vakkundigheid die aanwezig is binnen Kozijnking, is humor een belangrijke waarde voor het bedrijf. Een goede dosis humor zorgt namelijk voor een ontspannen werksfeer en leidt uiteindelijk ook tot tevreden klanten. Met een jong team van enthousiaste professionals staan wij altijd klaar om de klant te helpen.

Contactgegevens:

Wij kunnen u vaak al binnen 24-uur een offerte toesturen op het moment u ons voorziet van de formaten en eventuele specifieke wensen. Let op! Maten mogen een schatting zijn. Wij komen namelijk altijd langs bij een eind offerte. Onderstaand kunt u documenten uploaden. 

Ontvang graag een gratis offerte voor:

Upload hier foto's van uw huidige situatie of andere bestanden. Heeft u een bestaande offerte dan ontvangen wij deze graag.
Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vindt u in onze privacy policy
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search