Samen hebben we meer dan 60 jaar ervaring in Kozijnen en Geveltechniek.

Kozijnking Lelystad | Kozijn & geveltechniek. Specialist in kunststof & houten kozijnen, deuren, geveltechniek en aan/opbouw.

Kozijnen

Bent u opzoek naar nieuwe kozijnen voor uw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Deuren

Bij ons kunt u terecht voor uw nieuwe voordeur, achterdeur en binnendeuren.

Schuifpuien

Of u kiest voor een aluminium, houten of kunststof schuifpui wij helpen u graag verder.

Dakkapellen

Is uw gevel toe aan nieuwe bekleding? bij ons kunt u kiezen uit verschillende materialen.

Onderhoudsvrije
Kunststof kozijnen

Kozijnking Lelystad biedt kunststof kozijnen in de meest uiteenlopende kleuren en looks aan: houtlook, glad of mat. Onze kunststof kozijnen zijn qua uiterlijk niet meer te onderscheiden van houten kozijnen.

Al onze kozijnen zijn voorzien van politiekeurmerk sluitingen.

Traditioneel houten
kozijnen

Kiest u toch liever voor de traditionele houten kozijnen, of passen deze beter bij uw woning? Ook hier kunt u kiezen uit verschillende kleuren.

Wij leveren onze kozijnen altijd afgelakt af zo heeft u de eerste jaren geen onderhoud.

Industrieel aluminium
binnenkozijn met deur

Een echt stalen kozijn is fraai maar ook prijzig door de hoge productie en afwerk kosten van het staal. Daarom bieden wij de industrieel steel look deuren aan.

Van een gehard glas omkleed met zwarte aluminium profielen bieden wij de geweldige look-a-like die niet te onderscheiden is van de echte stalen frame. Het enige verschil dat u ziet is de prijs.

2-delige, 3-delige of
4-delige schuifpuien

Kies de schuifpui die bij u past. Van nieuwbouw tot renovaties, bij Kozijnking maken we voor u de ideale schuifpui voor uw  woning.

In elke afmeting, in elke stijl en voor elk budget. Of u nu kiest voor een kunststof  schuifpui, aluminium schuifpui of houten schuifpui.

GRONDIGE ANALYSE VOORAF

We maken niet zomaar een offerte op. Pas na grondige analyse van je wensen en huis kunnen we een realistische schatting van de kosten maken. We nemen hier samen met jou de tijd voor. Bij renovaties komen we bij je thuis voor een nauwkeurige opmeting. We bestuderen de staat van de muren aan de binnen- en buitenkant, bekijken de blootstelling aan weer en wind en analyseren welke ingrepen er precies nodig zijn. Zo zorgen we ervoor dat de kans op verrassingen beperkt blijft.

ONS STAPPENPLAN

OBJECTIEF ADVIES

Kunststof, aluminium, hout of een combinatie ervan. Samen met jou maken we een afweging van de voordelen en eigenschappen van de verschillende materialen. We zijn daarin steeds objectief, omdat we al deze materialen in ons assortiment hebben. We kijken ook naar de stijl van je woning, interieur,…. Op basis van jouw verwachtingen, wensen en budget zoeken we dan naar de beste oplossing op jouw maat.  

VAN A TOT Z

Bijna alles wordt tot in de kleinste details door onze fabriek gemaakt. We controleren het hele productieproces: van grondstoffen en kleuren tot en met de afgewerkte producten. Designtechnisch passen alle onderdelen harmonieus bij elkaar. Zo garanderen we perfect op elkaar afgestemde kozijnen, deuren, schuifpuien, garagedeuren… van topkwaliteit.

SERVICE NA VERKOOP

Op onze kozijnen en deuren krijg je maar liefst tien jaar garantie en op het hang- en sluitwerk twee jaar. Vraag gedetailleerde algemene voorwaarden op. Is er een kozijn of deur beschadigd? Bleef de sleutel aan de binnenkant op de deur zitten? Begint een deur te slepen? Kozijnking staat altijd klaar met advies en oplossingen. We nemen onze verantwoordelijkheid op! We zijn als vakmensen trots op ons werk!

WIJ ZIJN EXPERTS

Wij werken met experts. Wij zijn een familiebedrijf met generaties die lang in het vak zitten. Niet alleen kennen wij de producten van onze leverancier door en door, we hebben ook het installatietraject perfect onder controle. Wij houden ons dan ook altijd aan onze glasheldere beloftes.

HELDER STAPPENPLAN

Je krijgt van ons een overzichtelijk stappenplan zodat je op voorhand precies weet wat je van ons mag verwachten en je de voortgang van het project op de voet kan volgen. In het stappenplan staat ook welke voorbereidingen je zelf kunt doen en vind je tips over hoe je het best je gordijnen, meubels en vloeren kunt beschermen tijdens montage.

Over ons

Kozijnking installeert alles veilig, vakkundig en vlot. Wij werken alleen met onze eigen monteurs.

– Uitsluitend A-merken
– Eigen vakmensen
– 10 jaar garantie

Reviews

Google Reviews

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search